Om oss

Tensator är världens ledande tillverkare av stolpar och väggkassetter för avspärrning / styra leda folk.

Prowejd strävar efter att erbjuda dig samtliga produkter du behöver för att skapa kösystem, avspärrningar eller styra leda folk rätt. Du kan välja mellan stolpar med integrerat fjäderbelastat rullband på 2,3 alternativt 3,65m i ett flertal färgkombinationer, väggmonterade kassetter med längder upp till 9m eller klassiska stolpar med rep. Rullbältena är en spinn-off produkt från säkerhetsbältena och företaget ingick tidigare i Electrolux och senare i Autoliv men är numera ett fristående expansivt företag baserat i England.

Affärsidén innebär att tillgodose våra kunders behov genom den bästa kombinationen av service, produkter och leveranser.

Samtliga Tensators produkter med rullband (Tensabarrier) har ett unikt patenterat system för jämn inrullning av bandet. Detta för att undvikas pisksnärts skador där speciellt barn annars skulle kunna skadas.

Prowejd är exklusiv representant för Tensator i de Nordiska länderna och företaget grundades 1994 för att marknadsföra dessa produkter.

Historia

Prowejd startade sin verksamhet år 1994 i Danderyd i norra Stockholm. I dag levererar Prowejd avgränsningsprodukter till hela norden och fortsätter ständigt att växa och utvecklas.

Tensator
Prowejd marknadsför Tensators unika produkter Tensabarrier och Tensaguide.
Tensator har ett patenterat system för jämn inrullning av bandet. Detta för att undvika pisksnärtskador där speciellt barn annars skulle kunna skadas.