top of page

Bli Återförsäljare

Vi levererar hållbara avspärrningsprodukter

Prowejd Ab har agenturen för Tensator som är världsledande inom köhantering, med varumärket Tensabarrier. Att bli återförsäljare hos oss är inte bara en affärsmöjlighet, det är en möjlighet till framgång och tillväxt. Som återförsäljare för Prowejd AB får du inte bara tillgång till våra högkvalitativa produkter, du blir en del av vår familj och en viktig del av vårt företags framtid.

Varför bli återförsäljare hos oss?

Högkvalitativa produkter: Vi erbjuder produkter och tjänster av högsta kvalitet som har bevisat sin effektivitet och tillförlitlighet på marknaden. Genom att sälja våra produkter blir du en ambassadör för kvalitet och pålitlighet.

Stödjande partnerskap: Vi tror på att bygga långsiktiga och ömsesidigt givande relationer med våra återförsäljare. Vi ger dig all nödvändig utbildning, marknadsföringsmaterial och teknisk support för att säkerställa din framgång.

Flexibla affärsmodeller: Oavsett om du är en fristående entreprenör, en mindre butik eller en större detaljhandelskedja, kan vi anpassa våra affärsmodeller för att passa dina behov och mål.

Marginaler: Vi erbjuder konkurrenskraftiga återförsäljarpriser och attraktiva marginaler för att säkerställa att din verksamhet är lönsam och hållbar på lång sikt.

Tillgång till Exklusiva Produkter: Som återförsäljare får du tillgång till vårt sortiment av exklusiva produkter och erbjudanden som endast är tillgängliga för våra återförsäljare, vilket ger dig en unik konkurrensfördel på marknaden

Bli en del av vårt framgångsrika återförsäljarnätverk och ta din affär till nästa nivå med Prowejd AB. Vi ser fram emot att skapa en framgångsrik och långsiktig affärsrelation med dig. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur du kan bli en av våra stolta återförsäljare och börja din resa mot framgång!

Är du intresserad av att erbjuda dina kunder marknadsledande produkter inom köledningssystem, avspärrningar och retail?

Kontakta oss på Prowejd AB

+46 8 755 26 20 eller info@prowejd.se

bottom of page